Тонометри та небулайзери: Укрпошта нагадала українцям про вигідну акцію, як встигнути отримати подарунок.

Тонометри та небулайзери вигідні акції
Тонометри та небулайзери вигідні акції

Укрпошта оголосила про акцію "З турботою від Укрпошти"

Українська поштова компанія Укрпошта нагадала про проведення акції під назвою "З турботою від Укрпошти". За умови акції можна отримати шанс виграти цінні призи - тонометри та небулайзери.

Акція триває ще лише чотири дні, а термін її проведення закінчується 15 вересня 2024 року. Це означає, що всі бажаючі мають шанс скористатися акцією доти.

Для участі в акції необхідно здійснити платіж на суму від 200 грн в будь-якому відділенні Укрпошти та зареєструвати ІД чек на офіційному сайті компанії. Тільки після цього учасник отримує шанс на виграш одного з 50 тонометрів або 50 небулайзерів.

Зазначимо, що умови участі в акції є дуже простими. Достатньо виконати декілька дій: здійснити платіж, зареєструвати ІД чек та зачекати результатів розіграшу, які будуть визначені за допомогою сервісу random.org.

Важливо зазначити, що акція охоплює всю територію України, за винятком АР Крим, тимчасово окупованих територій та регіонів, де тривають активні бойові дії.

Результати розіграшу будуть опубліковані на офіційному сайті Укрпошти, а переможці отримають особисті повідомлення через СМС та Viber.

"Можна збільшити свої шанси на виграш, реєструючи більше чеків, але кожен учасник матиме право отримати лише один приз", - зазначили представники Укрпошти.

Нагадаємо, що Укрпошта недавно внесла зміни до правил оплати за послуги доставки пошти.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua