Трагедія у Сумах: що відомо про поліцейського, який загинув через російський удар.

Фото загиблого поліцейського і російський удар
Фото загиблого поліцейського і російський удар

Росія вдарила по лікарні у Сумах, полковник поліції загинув

Сумську лікарню у Сумах сьогодні знову атакувала Росія, коли на місце події вже прибули поліцейські. В епіцентрі був полковник поліції Ігор Поладич - начальник сектору кадрового забезпечення Сумського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Сумській області, який отримав смертельне поранення.

За словами Національної поліції України, Ігор Поладич більше 20 років життя присвятив службі в органах внутрішніх справ і "під час повномасштабного вторгнення російських збройних сил в Україну до останнього подиху виконував свою професійну обов'язки".

Поліцейському вже було 43 роки, він залишився без чоловіка, а його дружина без чоловіка, син та донька без батька.

"Добрим, щирим, позитивним - саме таким Ігор залишиться в пам'яті колег. Національна поліція України висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого. Назавжди в наших серцях! Назавжди в строю! Ніколи не пробачимо! Вічна пам'ять тобі, Герою!" - заявили у Нацполіції.

Нагадаємо, що рано вранці сьогодні, 28 вересня, ворог атакував медичний заклад у Сумах, використовуючи БпЛА типу "Шахед". На місці працюють ДСНС, поліція, медики.

Пізніше стало відомо, що Росія двічі атакувала медичний заклад у Сумах, що призвело до смерті людей.

Президент Зеленський відреагував на російський удар по Сумах і показав свіжі фото наслідків. Він заявив, що сила єдине, що змусить Росію до миру.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua