«Треба мати делікатність». Старший брат Марії Яремчук розказав про її погану рису .

Брат Марії Яремчук про погану рису
Брат Марії Яремчук про погану рису

Народний артист України Дмитро Яремчук поділився своїми думками щодо відмови Софії Ротару та Василя Зінкевича у зйомках документального фільму про його батька Назарія Яремчука. Він вважає, що для спілкування з такими людьми необхідно бути делікатним та вміти їх зрозуміти. Відмова Ротару та Зінкевича свідчить про те, що вони не відчувають вагу участі в цьому проекті. Яремчук вбачає це як наслідок їхнього недостатнього виховання. Водночас, він підкреслює важливість кохання мистецтва, а не себе в мистецтві.

Він також розповів про зміни відносин зі своєю сестрою протягом життя. Згадав, що в дитинстві вони завжди називали її "Мала" і були дуже близькими, сповненими любові. Однак, з часом їхнє спілкування змінилося і вони давно уже не бачилися. Хоча Яремчук сумує з цього приводу, він розуміє, що таке є реальність.

Дмитро Яремчук також повідомив, що разом з братом завжди запрошували сестру на фестиваль Родина імені Назарія Яремчука, але ніколи не отримували позитивної відповіді.

Сини Яремчука ще не переглянули фільм

Дмитро та Назарій Яремчуки, сини Назарія Яремчука, заявили, що наразі не встигли подивитися документальний фільм про свого батька, який вже вийшов у прокат. Вони пояснили, що не знайшли на це часу, але радіють, що люди пам'ятають їхного батька і зробили цілий фільм про нього.

У раніше опублікованому інтерв'ю Марія Яремчук, продюсер фільму і сестра Дмитра Яремчука, розповіла, що ніколи не спілкувалася зі своїм кроченим братом. Вона оголосила це в Instagram після того, як Дмитро звинуватив її у тому, що вона не відповіла на привітання з народженням його дитини.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua