Три причини, чому чоловік ігнорує жінку, яка йому подобається.

Чоловік, ігнорує, жінка, подобається, причини
Чоловік, ігнорує, жінка, подобається, причини

Триває будівництво здорових стосунків

Створити здорові стосунки не завжди є простою справою. І не лише жінки можуть бути причиною нервового напруження для чоловіків.

Журнал Elle надає три можливі причини, чому чоловіки можуть ігнорувати жінок.

Він не бажає стосунків

Ви можете мати сильні почуття до чоловіка, але він може відчувати, що ви хочете серйозних та стабільних стосунків. Тому він віддає перевагу віддаленості, щоб "заморозити" свої емоції. У такому випадку, намагайтеся не притягувати його увагу. Просто займайтесь своїми справами, а ще краще - підійдіть до побачення з іншою людиною.

Він нерішучий

Не всі чоловіки є впевненими та сміливими. Ваш партнер може бути необізнаним у справах серця. Не поспішайте з ним. Він може звертатися до своїх друзів за порадами щодо того, як зробити вас більш зацікавленою.

Він маніпулює

Деякі чоловіки вміють створювати лише маніпулятивні стосунки. Їх мета полягає в тому, щоб ви постійно думали про них. Вони то наближаються до вас, то держать на відстані. Цей метод, який використовують спільноти "холодних душ", має на меті маніпулювати вами. Якщо ви стикаєтесь з таким чоловіком, ігноруйте його спроби маніпулювати вами. В результаті він або зникне, або визнає вашу силу волі і запропонує щось серйозніше.

Під час воєнних часів багато пар не витримали емоційного напруження. Але завжди є можливість врятувати стосунки. Для цього потрібно бажання двох осіб і трохи наполегливості.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua