Туреччина планує відмовитись від популярного формату відпочинку.

Фото людей пляжу в Туреччині
Фото людей пляжу в Туреччині

За словами члена Асоціації молодих підприємців Анкари Мустафа Коркутата, в Туреччині система "все включено" втрачає свою ефективність, тому кількість готелів, які її застосовують, буде зменшуватись. За його словами, щороку витрачається безперспективно близько $1,4 млрд, оскільки багато продуктів не використовуються повністю і опиняються у смітнику. Тому бізнесмени вважають, що готелі повинні переходити на нові формати харчування для туристів і одним з варіантів може стати співпраця з рестораторами.

Представники турецької індустрії туризму раніше вже пропонували переглянути формат "все включено" і вважають, що потрібно змінити варіанти послуг і відмовитись від надання алкоголю за таким форматом.

Виявлено шахрайство з іноземними туристами в Туреччині

Недавно в Туреччині було виявлено шахрайство з іноземними туристами, коли деякі гіди водили їх на фальшиві екскурсії до неіснуючих визначних місць. Навіть популярна серед туристів Каппадокія потерпіла від цього. Проведене розслідування показало, що деякі туристичні компанії обманювали своїх клієнтів, організовуючи поїздки в інші місця, ніж обіцяли.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua