У Bloomberg пояснили, чому Захід шукає спосіб припинити підтримку України.

Блумберг пояснив, чому Захід зупиняє підтримку України
Блумберг пояснив, чому Захід зупиняє підтримку України

Захід зупиняє підтримку України у боротьбі проти російського вторгнення

Макс Гастінгс, колумніст Bloomberg, заявляє, що Захід шукає спосіб припинити підтримку опору українців проти російського диктатора Путіна. Він вказує на те, що Росія займає п'яту частину території України, а російська армія набуває все більш потужної зброї. Україні необхідна допомога Заходу та швидке збільшення зброї для протистояння Росії. Європейські країни також бажають закінчити боротьбу, крім абсолютної капітуляції України. Гастінгс попереджає, що навіть при перемозі Дональда Трампа або Камали Гарріс, українцям може загрожувати кінець. США також не дозволяють використовувати надане озброєння для ударів у відповідь. НАТО є найкращим варіантом безпеки для України, але це малоймовірно, оскільки Путін відкине будь-яке врегулювання, яке включає членство України в НАТО.

Захід шукає спосіб припинити підтримку опору українців проти російського диктатора Володимира Путіна.
Про це пише колумніст Bloomberg Макс Гастінгс.

За словами Гастінгса, Україна швидко розпродується, оскільки росіяни займають п'яту частину її території. Зброя Путіна стає все потужнішою, в той час як українці мають проблеми зі своїми силами. Європейські країни також хочуть закінчити боротьбу, крім капітуляції України. Навіть якщо Трамп чи Гарріс стануть президентами, це може призвести до кінця України. США не надають дозволу на використання американської зброї для ударів у відповідь. Україні потрібна швидка допомога та збільшення зброї для протистояння Росії.

Українці висловлюють незадоволення незаконним використанням Росією терміналів Starlink, що може зміцнити їхні розвідувальні та командні можливості. Росія отримує допомогу від Північної Кореї та Ірану для своєї зброї. Російські атаки на енергетичні об'єкти України призводять до руйнувань. Очікується, що багато українців зіткнуться з відсутністю електрики та опалення цієї зими. НАТО підтримує Україну в боротьбі з Росією.

Найкращою гарантією безпеки для України було б членство в НАТО.
Про це заявив глава НАТО Марк Рютте.

Однак це малоймовірно, оскільки Путін відкине будь-яке врегулювання, яке включає членство України в НАТО. США та інші європейські країни ставляться з побоюванням до таких зобов'язань. Економіка України також знаходиться у скрутному стані. Багато українців залишають свою країну та не планують повертатися.

Українці, які залишили свою країну, практично не прагнуть повернутися.
Про це зазначив Макс Гастінгс.

Ситуація для України стає все складнішою. Потрібна швидка допомога та збільшення зброї для протистояння Росії.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua