У Горлівці "прилетіло" за складами військової техніки російських окупантів.

Аварія на складах військової техніки у Горлівці
Аварія на складах військової техніки у Горлівці

Сильний вибух у Горлівці: ЗСУ обстріляли склади військової техніки окупантів

У місті Горлівка, яке тимчасово належить окупантам, сталася подія, яка шокувала місто - сильний вибух. Це сталося на машинобудівному заводі імені С. М. Кірова.

За даними інформаційного ресурсу "Хвиля", склади з військовою технікою російських загарбників були обстріляні Збройними Силами України. Над місцем події піднявся стовп чорного диму, який був видно здалеку.

Як повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, метою ЗСУ стали склади з військовою технікою російських загарбників.

Це не перший раз, коли цей об'єкт став метою Збройних Сил України. Приблизно два тижні тому завод був обстріляний захисниками.

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко зазначає, що окупанти використовують територію заводу для розміщення складів та військової техніки, перетворюючи колишнє мирне виробництво на військову базу.

Цікаво, що російські окупанти вже до початку війни заявляли про свої плани перепрофілювати горлівський машинобудівний завод на виробництво зброї для бойовиків так званої Донецької Народної Республіки (ДНР).

Також варто зазначити, що 9 серпня Збройні Сили України атакували аеродром у Липецьку та радари протиповітряної оборони в Донецькій області.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua