У Харкові під час навчально-тренувального польоту розбився вертоліт Мі-2.

Розбитий вертоліт Мі-2
Розбитий вертоліт Мі-2

Катастрофа вертольота Мі-2 в авіаційній бригаді ХНУПС

У авіаційній бригаді Харківського національного університету Повітряних сил сталась катастрофа вертольота Мі-2 під час навчально-тренувального польоту, у результаті якої загинули двоє людей. Про це повідомила університет на своїй сторінці у Facebook.

У навчальній авіаційній бригаді університету сталась катастрофа вертольота Мі-2 під час навчально-тренувального польоту. Екіпаж повітряного судна, який складався з двох осіб, загинув.

На місці події проводяться слідчі роботи, працюють профільні експерти та фахівці спеціальної комісії Міністерства оборони України.

Керівництво університету та військової частини активно допомагають проведенню детального аналізу та встановленню причин авіаційної події.

Просимо утриматись від припущень та коментарів до оприлюднення результатів розслідування. Будь ласка, ставтеся з розумінням до оприлюднення надзвичайно чутливої інформації, відповідно до встановлених процедур та етичних норм.

Нагадаємо, що 29 серпня Генеральний штаб Збройних Сил України офіційно підтвердив втрату винищувача F-16 та загибель пілота під час відбиття ракетного удару з боку Росії. Для зʼясування причин аварії була створена спеціальна комісія Міністерства оборони, яка працює в районі падіння літака.

Український пілот-підполковник Олексій Месь загинув під час аварії винищувача F-16 у понеділок, 26 серпня. В Повітряному командуванні "Захід" Повітряних сил Збройних Сил України повідомили, що пілот загинув під час відбиття російського масованого комбінованого ракетно-авіаційного удару та знищив три крилаті ракети й один ударний БпЛА.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua