У Херсоні під ворожий обстріл потрапила бригада «швидкої», є постраждалі.

Аварія швидкої допомоги під обстрілом в Херсоні
Аварія швидкої допомоги під обстрілом в Херсоні

Бригада швидкої допомоги потрапила під ворожий обстріл у Херсоні

У районі Херсона бригада швидкої допомоги, яка їхала на виклик до пораненого, була піддошкоджена ворожим обстрілом. Троє медичних працівників постраждали. Про це повідомив начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко у Телеграм.

За його словами, постраждали жінка 59 і чоловіки 46 та 64 роки, які отримали вибухову та закриту черепно-мозкову травми, а також контузію. Вони перебували у службовому авто, яке зазнало пошкоджень під час атаки російського дрона.

Раніше Мрочко повідомив, що у районі Херсона через ворожу атаку з дрона мінно-вибухову травму та уламкові поранення отримав 63-річний чоловік. Також була ушпиталена 80-річна жінка з цього району, яка отримала вибухову травму та уламкове поранення ноги.

Російські військові здійснили черговий акт терору проти мирного населення Херсона, скинувши вибухівку на цивільного чоловіка. Цей випадок стався 23 серпня. У ніч на 27 серпня російська Федерація випустила по Україні 91 повітряну ціль, включаючи ракети різного типу та безпілотники.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua