У Києві під час атаки російськими БпЛА загинула дівчинка.

Дівчинка загинула під час атаки
Дівчинка загинула під час атаки

Ворожі БпЛА вдарили у багатоповерхівку в Києві

У Соломʼянському районі Києва сталася стрілянина з боку ворожих безпілотних літальних апаратів (БпЛА), що призвело до постраждалих серед мирних громадян. Внаслідок цього трагедії загинула дівчинка 2009 року народження.

Міський голова Києва Віталій Кличко повідомив: "У будинку в Соломʼянському районі Києва пошкоджені квартири з 17 по 21 поверхи. Пожежу ліквідовано. Загинула дівчинка 2009 року народження. Постраждали 5 людей. Чотирьом надали допомогу на місці, одну людину госпіталізували. На місці для мешканців будинку розгорнули мобільний намет для надання необхідної допомоги."

Сьогодні у Соломʼянському районі в багатоквартирному будинку пошкоджені кілька квартир на верхніх поверхах.

Початковий командувач Центрального військово-авіаційного управління Сергій Попко заявив, що триває евакуація мешканців з багатоповерхової будівлі в Соломʼянському районі.

Окрім цього, є інформація про падіння уламків на відкритій місцевості в Шевченківському районі. За попередніми даними, немає постраждалих. Інформація уточнюється.

У Києві протягом ночі була оголошена тривога кілька разів через атаку "Шахедів". За даними Повітряних сил, в місті працювали системи протиповітряної оборони.

Також стало відомо, що внаслідок ракетної атаки в Дніпрі загинули троє людей, а кілька осіб постраждали.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua