У Кривому Розі 30 вересня оголошено днем жалоби.

Люди з вінками біля пам'ятника
Люди з вінками біля пам'ятника

Сьогодні, 28 вересня, завершилися пошуково-рятувальні роботи у Кривому Розі. Завтра буде оголошено День жалоби за загиблими. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Сергій Лисак.

За словами голови обласної адміністрації, рятувальники продовжують розбирати завали в поліцейському управлінні, яке постраждало внаслідок терористичного акту. Вони вже виконали 90% робіт та вивезли 650 тонн будівельного сміття.

«На жаль, через цю атаку ми втратили четверо людей. Завтра у місті оголосять День жалоби за загиблими. У лікарні залишаються троє постраждалих, яких оцінюють як середньої тяжкості», – заявив голова обласної адміністрації.

Нагадаємо, що 27 вересня близько 9:15 ворог здійснив ракетний удар по районному управлінню поліції в Кривому Розі. Згідно з повідомленням Державної служби України з надзвичайних ситуацій, внаслідок атаки частково руйнівна п'ятиповерхова будівля Криворізького районного управління ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області.

Було повідомлено, що унаслідок ракетного удару по Кривому Розі поранено п'ятьох людей.

Також сьогодні, 28 вересня, під завалами ураженої ракетою адмінбудівлі у Кривому Розі знайшли тіло чоловіка. Кількість загиблих збільшилася до чотирьох.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua