У Монголії Путін звертався «за порадою» щодо продовження війни до шаманів – ЗМІ.

Володимир Путін звернувся до шаманів
Володимир Путін звернувся до шаманів

Російський президент Володимир Путін відвідав Туву та Монголію у вересні з прихованою метою - зустрітися з шаманами. За словами російського журналіста Михайла Зигаря, наближені до Кремля джерела стверджують, що головною метою візитів було саме спілкування з шаманами. Путін вже раніше був у Монголії і відомий своїм інтересом до містики, поєднуючи православну містику з язичницькими традиціями.

Відповідно до автора статті, по Москві ходять чутки, що Путін шукає благословення шаманів для використання ядерної зброї. За цими чутками, він не міг робити такий серйозний крок без погодження з шаманами, щоб уникнути гніву духів. Проте ця версія не має підтвердження, і автор визнає це.

Також повідомляється, що під час візиту до Туви, Путін і колишній міністр оборони Сергій Шойгу брали участь у шаманських ритуалах. Шамани обіцяли Путіну успіх у війні. Джерела, близькі до Кремля, також стверджують, що Путін консультувався з різними містиками перед вторгненням в Україну, і всі вони забезпечили йому воєнну перемогу.

Автор статті, російський журналіст Михаїл Зигарь, вже опублікував книгу про боротьбу України проти російського впливу. Останнім часом російська влада все частіше звертається до послуг магів та шаманів, намагаючись знайти надію серед невдач на фронті.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua