У Парижі стартував Тиждень моди. Десять найкрасивіших зіркових образів (фото).

Десять найкрасивіших зіркових образів на Тиждні моди в Парижі
Десять найкрасивіших зіркових образів на Тиждні моди в Парижі

В Парижі розпочався Паризький Тиждень моди, на якому відбувся показ відомого модного будинку L'Oreal. Завдяки своїм відважним образам, Кендалл Дженнер і Кара Делевінь захопили увагу глядачів. Єва Лонгорія і Джейн Фонда не відстали, показавши розкішні сукні у рамках жіночого готового одягу весна-літо "Колекція 2025 року", повідомляє Daily Mail.

10 найяскравіших образів від L'Oreal

Кендалл Дженнер змінила колір волосся і захопила увагу L'Oreal. Її колеги Хайді Клум, Єва Лонгорія і Кара Делевінь також привернули увагу своїми виходами на сцену.

Молодша сестра Кім Кардашян вийшла на подіум у відвертому червоному вбранні з напівпрозорим бюстгальтером і корсетом.

Кендалл виглядала чарівно у сукні з рукавичками до ліктя, а Кара доповнила свій образ яскравим червоним губами.

Гайді Клум також показала захоплюючий образ на показі. У чорній латексній сукні, зірка підкреслила свою ідеальну фігуру.

Сукня Хайді мала глибокий декольте і вузьку спідницю, яка ускладнювала рух моделей по подіуму. Її розкішні риси обличчя були підкреслені ефектним макіяжем, а образ доповнили блискучі діамантові прикраси.

Єва Лонгорія також створила яскравий образ у відвертій білій сукні, виглядаючи дуже розкішно.

На подіум вийшла модель на протезі разом з Лонгорією.

Кара Делевінь завойовувала серця глядачів без бюстгальтера під червоним пальто. Її образ доповнили вузькі шорти та високі туфлі на платформі.

66-річна актриса Енді МакДауелл привернула увагу в сріблястій сукні без бретелей, яка підкреслювала її струнку фігуру. Її сиве волосся спадало сяючими локонами. Вона вирішила утриматися від прикрас, щоб її образ говорив сам за себе.

До Енді МакДауелл приєдналася 86-річна Джейн Фонда, яка також привернула увагу своїм блискучим тренчем та світлими кросівками. Актриса підкреслила свою красу гламурним макіяжем.

Тиждень моди в Парижі є однією з найяскравіших подій у світі моди. З 23 вересня по 1 жовтня 2024 року найвидатніші модні будинки та дизайнери представляють свої колекції готового одягу на сезон весна-літо 2025 року.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua