У Підмосков'ї вбито полковника, який воював в Україні.

Вбивство полковника в Підмосков'ї
Вбивство полковника в Підмосков'ї

У Підмосков'ї сталася трагічна подія - застрелили заступника начальника однієї з військових частин полковника Микиту Кленкова. Інформацію про це повідомляє "Настоящее время".

За повідомленнями, невідома особа відкрила вогонь по машині полковника на дорозі у селі Меленки Солнєчногорського міського округу Московської області. Кленков зазнав летального поранення на місці, і його автомобіль продовжував рухатися, поки не зіткнувся з парканом будинку.

За інформацією телеграм-каналу "Mash", стрілець чекав Кленкова на в'їзді до Меленок. Як тільки він побачив автомобіль, він вистрілив зі свого пістолета. Загалом було випущено вісім куль у машину полковника.

Згідно з повідомленням ТГ-каналу "ВЧК-ОГПУ", Микита Кленков служив у одному з підрозділів російського спецназу і повернувся з фронту тиждень тому.

Слідчий комітет порушив кримінальну справу за статтями про вбивство та незаконний обіг зброї.

На Росії вшанували пам'ять понад 400 ув'язнених, які загинули в Україні під час вчинення вбивств, наркоторгівлі та зґвалтування. За інформацією російського видання "Верстка", на їхню честь називають вулиці та вішають пам'ятні таблички на школах. Протягом війни, у 58 регіонах Росії, відбулося вшанування щонайменше 408 колишніх в'язнів, зокрема, в Саратовській, Волгоградській, Ростовській областях, республіці Башкортостан та Краснодарському краї. Вони також встановили меморіальні таблички у школах та розмістили фотографії та імена на "партах героїв" до пам'яті про 93 ув'язнених.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua