У Полтавському обласному ТЦК виявлено тіло чоловіка з ознаками самогубства.

тіло чоловіка з ознаками самогубства
тіло чоловіка з ознаками самогубства

В пункті збору військовозобов'язаних виявили тіло чоловіка, який скоїв самогубство

В одному з технічних приміщень пункту попереднього збору військовозобов'язаних виявили тіло чоловіка з ознаками самогубства. На його тілі не було слідів насильства. Про це повідомили представники Полтавського обласного ТЦК та СП у фейсбуці.

21 жовтня в одному з технічних приміщень пункту попереднього збору військовозобов'язаних виявили тіло чоловіка з явними ознаками самогубства. На місце події негайно було викликано правоохоронців, які розпочали слідчі дії», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що чоловіка доставила поліція до пункту попереднього збору військовозобов'язаних через те, що він перебував у розшуку. Він відмовився проходити військово-лікарську комісію, тому було складено акт відмови. За цим фактом мала бути повідомлена поліція про вчинення ним кримінального правопорушення за статтею 336 Кримінального кодексу України. В минулому році цей чоловік вже був засуджений за цю статтю.

На військовозобов'язаного не здійснювали ніякого тиску - він чекав на збірному пункті, поки оформляться всі документи. З цього приводу правоохоронні органи розпочали кримінальну справу. Щоб з'ясувати всі обставини та причини, проводиться службове розслідування - повідомили співробітники ТЦК.

Нагадаємо, ввечері 11 жовтня в Києві відбувся концерт гурту "Океан Ельзи". Після концерту перевіряли військово-облікові документи у військовозобов'язаних. Кількох чоловіків, у яких були проблеми з документами або які відмовилися їх показати, були затримані й відвезені у ТЦК.

Керівниця медичної служби "Ульф" окремого батальйону "Вовки Да Вінчі" імені Дмитра Коцюбайла, кохана загиблого героя України Да Вінчі Аліна Михайлова висловилася критично про перевірку військовозобов'язаних на концерті "Океану Ельзи".

16 жовтня у Київському міському ТЦК та СП повідомили, що рейди в публічних місцях збільшили кількість добровільних з'яв людей.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua