У Португалії художник по піску створив уже сьому роботу, присвячену Україні (фото).

Художник створив роботу про Україну
Художник створив роботу про Україну

На узбережжі Алгарве португальський художник Вітор Рапозо створив нову роботу, присвячену Дню захисників і захисниць України. Це вже сьоме творіння художника, присвячене нашій країні.

Наша філософія та здатність робити неможливе можливим завдяки волі не лише розповідає світові більше про нас, українців. Такий стиль життя має потенціал стати популярним серед мільйонів іноземців як мотивація долати труднощі та йти вперед. Дякуємо Португалії та португальцям за підтримку України.

З 2023 року Україна відзначає День захисників і захисниць 1 жовтня. Це стало можливим після переходу на новий церковний календар та зміщенням на 13 днів назад усіх церковних свят. Раніше, День захисників і захисниць України відзначали на Покрову, 14 жовтня.

Учора, в День захисників і захисниць України, на Хрещатику та Майдані Незалежності відбулася загальнонаціональна хвилина мовчання о 9:00. Автомобілі та пішоходи зупинилися, а люди вийшли з автомобілів та вшанували пам'ять загиблих Героїв. Портрети загиблих захисників стояли вздовж вулиці Хрещатик разом з їхніми родичами та близькими.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua