У Росії злетіли 11 бортів Ту-95МС – Повітряні сили .

11 бортів Ту-95МС Взлетіли в Росії
11 бортів Ту-95МС Взлетіли в Росії

Активність російських бомбардувальників у повітряному просторі

Командування Повітряних сил Збройних Сил України повідомило, що у повітряному просторі Росії зафіксовано активність 11 стратегічних бомбардувальників Ту-95МС. Ці літаки можуть нести ракети, загрожуючи території України. Про це повідомляє ПС ЗСУ у Телеграмі.

“В повітряному просторі РФ зафіксовано активність 11 бортів Ту-95МС! У разі ракетної загрози та пусків крилатих ракет повідомимо …”, - зазначено у повідомленні.

Військові закликають громадян бути уважними та не ігнорувати сигнали повітряної тривоги. Додаткова інформація про можливу ракетну загрозу та пуски крилатих ракет буде надана додатково.

Удар СБУ та Сил спеціальних операцій по складах ворожих бомбардувальників

Нагадаємо, що СБУ разом із Силами спеціальних операцій здійснила удар по складах з боєприпасами та паливом на аеродромі “Маринівка” у Росії. Цей аеродром в Волгоградській області активно використовується ворогом для бомбардування лінії фронту в Україні.

Уночі 22 серпня відбулися потужні вибухи в Волгоградській області. На супутникових знімках видно знищені склади з боєприпасами та зруйновані ангари, де, ймовірно, стояли ворожі літаки. В результаті удару в України було знищено російський Су-34, ще один літак того ж типу був пошкоджений. Також були пошкоджені інші ангари, де можливо знаходилися російські літаки.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua