У США сказали, чи дозволить Гарріс Україні бити вглиб Росії.

У Гарріс Україні - підтримка США
У Гарріс Україні - підтримка США

Колишній конгресмен-республіканець США Адам Кінзінгер висловив свою думку про можливу політику Камали Гарріс у відношенні України при її перемозі на президентських виборах.

За словами Кінзінгера, президент Байден вже надав значну підтримку Україні після російської агресії, надаючи зброю та фінансову допомогу.

Однак Кінзінгер вважає, що Байден мав бути більш рішучим і допомога від США ще не отримала Україна.

Чому небо над Україною все ще не заповнене винищувачами F-16? Чому молодих українських пілотів навчають в США, а не на передовій? - запитує Кінзінгер.

Кінзінгер також вважає, що США повинні дозволити Україні використовувати американську зброю для ударів по російським цілям.

Я сподіваюся, що Камала Гарріс це зробить. Вона намагатиметься проявити силу в зовнішній політиці. Її політика щодо України не буде гіршою за політику Байдена. Можливо, вона ставитиметься до Києва ще краще - зазначив Кінзінгер.

Кінзінгер підкреслив необхідність підтримки України та надання необхідної зброї. За його словами, Україна не має намір атакувати російські цивільні об'єкти за допомогою американської зброї, але є ряд законних цілей на російській території, які потрібно знищити, щоб завершити війну.

Нагадаємо, Камала Гарріс раніше здобула необхідну кількість голосів для становлення кандидатом від Демократичної партії на пост президента.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua