У Сумах на місці російського удару завершилися рятувально-пошукові роботи.

Рятувально-пошукові роботи після удару в Сумах
Рятувально-пошукові роботи після удару в Сумах

У Сумах після ворожого наступу завершилися пошуково-рятувальні роботи. В результаті атаки Росії загинуло 8 людей, ще 11 отримали поранення. Про це повідомляє ДСНС України.

Розбивши два удари по місту Суми, Росія використала безпілотники "Шахед".

"Евакуювавши людей, які перебували в медичному закладі та гасячи пожежі, надійшла інформація про загрозу повторного удару. Співробітники ДСНС змогли відсторонитися. Цього разу ворожі ракети впали поряд з епіцентром події між двома п'ятиповерховими житловими будинками", - повідомили в ДСНС.

ДСНС зазначає, що рятувальники евакуювали мешканців та направилися до пошкоджених житлових будинків, щоб прибрати осередки пожежі.

"На місце удару прибула спеціальна техніка, придатна для проведення робіт на висоті. Рятувально-пошукові роботи вже закінчено. Нам вдалося евакуювати 122 особи", - додали рятувальники.

Нагадаємо, що сьогодні, 28 вересня, рано вранці ворог здійснив авіаційний удар по закладу охорони здоров'я у Сумах, використовуючи безпілотники "Шахед". На місці події працюють ДСНС, поліція і медики.

Пізніше стало відомо, що Росія два рази атакувала медичний заклад у Сумах і люди загинули.

Крім цього, Зеленський відреагував на російську атаку у Сумах та показав свіжі фотографії наслідків. Президент зауважив, що можна змусити Росію до миру.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua