У Сумах припинять водопостачання: влада звернулася до місцевих жителів.

У Сумах повідомляють про припинення водопостачання
У Сумах повідомляють про припинення водопостачання

Масоване ракетне нападання в Сумщині: проблеми з водопостачанням

17 вересня в Сумщині сталося масоване ракетне нападання, що призвело до проблем з водопостачанням у місті. Про це повідомив в.о. міського голови Сум Артем Кобзар.

За інформацією, водоканал припинить постачання води з 21:00, тому містян просять зробити запаси до цього часу.

«У зв’язку зі складною ситуацією в енергетиці з 21:00 водонасосні станції припинять водопостачання осель містян і здійснюватимуть наповнення резервуарів», - зазначено в повідомленні.

Вночі 17 вересня Суми були захоплені масованим авіаційним ударом за допомогою ворожих безпілотників. Про це повідомила Сумська обласна військова адміністрація. В результаті постраждало електропостачання та водопостачання міста. В даний момент працюють лише кілька світлофорів, а електроенергії та зв'язку немає. Також вода подається з пониженим тиском. У зв'язку з відсутністю електроенергії тролейбуси не курсують сьогодні. Об'єкти критичної інфраструктури, такі як водоканали та лікарні, підключені до систем резервного живлення.

За даними місцевої влади, немає постраждалих. Окрім об'єктів критичної інфраструктури, ушкодження отримали кілька дачних будинків.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua