У застосунку «Резерв+» запрацював сервіс рекрутингу.

Схема призначення спеціалістів у мобільному додатку «Резерв+»
Схема призначення спеціалістів у мобільному додатку «Резерв+»

Українці можуть знайти вакансії військової служби за допомогою застосунку "Резерв+"

У застосунку "Резерв+" тепер є сервіс рекрутингу, який допомагає українцям знайти найсобівартіснішу вакансію в армії. Цей сервіс дозволяє знайти бригаду і посаду, де можна ефективно використовувати свої знання та навички. Він містить найбільший список відкритих посад у Силах оборони - більше 4 тис. Також сервіс буде постійно вдосконалюватися з урахуванням фідбеку користувачів.

Для пошуку вакансії потрібно пройти короткий тест, де необхідно вказати військову освіту або сферу, в якій людина найбільше розбирається. За допомогою цих даних та обраних навичок сервіс індивідуально підбере найкращі варіанти вакансій. Застосунок також надає докладний опис вакансій, включаючи інформацію про бригаді, її командування, досягнення і згадки в ЗМІ. Результати можна зберегти для подальшого ознайомлення або відхилити.

Цей сервіс був доданий у застосунок "Резерв+" після оновлення у жовтні цього року. Також варто зазначити, що станом на 14 жовтня до центрів української армії звернулися майже 21 тис. громадян, з яких 5 230 осіб вже стали кандидатами до служби в Силах оборони.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua