У застосунку «Резерв+» зʼявиться сервіс рекрутингу: деталі від Міноборони.

Скріншот з аплікації «Резерв+» з новим сервісом рекрутингу
Скріншот з аплікації «Резерв+» з новим сервісом рекрутингу

Українська армія запускає сервіс рекрутингу

В жовтні цього року Міністерство оборони України запустить сервіс рекрутингу в застосунку "Резерв+". Цей сервіс надаватиме вакансії у військових частинах ЗСУ, дозволяючи військовозобов'язаним знайти свою майбутню службу швидше. Про це повідомила заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко під час конференції IT Arena у Львові.

За її словами, команда Міноборони прагне зробити застосунок "Резерв+" більш ніж просто інструментом оновлення даних, але місцем, де військовозобов'язані, призовники та резервісти можуть вирішувати свої питання за декілька кліків.

"І один з важливих кроків, що ми робимо для цього - відкриття можливості обирати місце служби. Ми будемо поступово покращувати функціонал сервісу і чекати на відгуки користувачів", - наголосила Черногоренко.

За її словами, новий сервіс рекрутингу допоможе користувачам знайти вакансії, що найкраще підходять до їхнього досвіду, вмінь та вподобань. Вони матимуть доступ до як бойових, так і небойових посад.

Користувачам потрібно буде заповнити анкету на початку пошуку вакансій. Система на основі цієї інформації та обраних навичок запропонує найбільш відповідні варіанти. "Резерв+" міститиме детальний опис вакансій, включаючи інформацію про бригади, командування, досягнення та публікації у ЗМІ, повідомили в Міноборони.

Протягом останніх шести місяців до рекрутингових центрів звернулося 17-20% жінок, які показали бажання служити у ЗСУ за контрактом.

Варто зазначити, що щомісячно рекрутуються 6,5 тисяч добровольців на понад 10 тисяч вакансій у Силах оборони.

Міноборони також оновлює систему ротації у ЗСУ та відкрив новий Центр рекрутингу до української армії у Києві, де кандидати зможуть обрати військову посаду.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua