Удар по Харківщині: влада повідомила про наслідки.

Наслідки удару по Харківщині на зображенні
Наслідки удару по Харківщині на зображенні

Атаки на Харківщині: гаражі та громада постраждали від ворожого удару

Вранці о 4:10 на Харківщині ворожий загін здійснив кілька атак з використанням касетних боєприпасів. Перша атака сталася в Київському районі Харкова, де були пошкоджені гаражі в місцевому кооперативі через влучання КАБів. На щастя, ніхто не постраждав. Про це повідомив голова Харківської обласної військово-цивільної адміністрації Олег Синєгубов.

Наступною атакою став місто Дергачі. Тут також ворожий загін використав КАБі для атаки, що призвело до загоряння гаражів. За отриманою інформацією, немає інформації про постраждалих.

О 4:10 ворожий КАБ вдарив по Малоданилівській громаді, зокрема по селу Черкаська Лозова. Після влучання боєприпасу, площа приблизно 1 гектара була зайнята вогнем. Щасливо, пожежу вдалося приборкати. Також немає повідомлень про постраждалих.

О 7:00 голова військово-цивільної адміністрації повідомив, що внаслідок атаки в Дергачах поранення від отриманих осколків та гострий стрес отримали пʼятеро людей, серед яких 14-річний хлопчик.

Влада закликає мешканців бути обережними і дотримуватись правил безпеки, оскільки загроза атак є актуальною. Ситуація під контролем, відповідні служби працюють над ліквідацією наслідків атак і забезпеченням безпеки населення.

Нагадаємо, що окупанти скинули керовану авіабомбу на Харків.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua