Україна – Бразилія: де дивитися трансляцію півфіналу чемпіонату світу з футзалу.

Браузер
Браузер

Україна гратиме з Бразилією у півфіналі чемпіонату світу з футзалу

Сьогодні, 2 жовтня, збірна України з футзалу зіграє з Бразилією у матчі півфіналу чемпіонату світу з футзалу. Початок зустрічі о 18:00 за київським часом.

Трансляція гри Україна - Бразилія буде показана на місцевих телеканалах Суспільного (Суспільне Київ, Суспільне Херсон і так далі), а також на телеканалі та Youtube-каналі Суспільне Спорт.

Україна може встановити новий національний рекорд, якщо переможе Бразилію. До цього наша збірна лише один раз доходила до півфіналу чемпіонату світу: на першому турнірі у 1996 році, де посіла четверте місце.

Нагадаємо, в 1/4 фіналу чемпіонату світу Україна перемогла національну команду Венесуели. Поєдинок у Ташкенті (Узбекистан) завершився з рахунком 9:4. 

На 5-й хвилині зустрічі українців вивів уперед Данило Абакшин після прострілу Ігоря Корсуна. Проте вже наступної хвилини венесуельці відігралися завдяки голу Франсії.
На 14-й хвилині «синьо-жовті» знову повели в рахунку – Петро Шотурма відзначився після прострілу Ігоря Чернявського.
А ще через дві хвилини українці забили третій м'яч – Абакшин вдало зіграв на добиванні після того, як голкіпер збірної Венесуели парирував удар Ростислава Семенченка.
Утім, менш ніж за хвилину Венесуела зрівняла рахунок – спершу Віамонте реалізував вихід один на один з українським голкіпером після обрізки Абакшина, а потім Відаль забив ударом у дотик після введення м'яча з-за бокової лінії.
І все ж, на перерву Україна вирушила в ролі лідера. На 18-й хвилині Абакшин оформив хет-трик, а на останній 20-й хвилині першого тайму Назар Швед потужно вколотив м'яч під перекладину після передачі з кутового.
А вже на стартовій хвилині другого тайму Україна забила шостий м'яч у ворота Венесуелі – Семенченко вразив ворота суперника після пасу Абакшина.
На 27-й хвилині матчу підопічні Олександра Косенка усьоме відзначилися у воротах південноамериканців – голкіпер збірної України Олександр Сухов виконав прохід зі своєї половини поля і точно пробив у верхній кут.
На 30-й хвилині Морілло відправив четвертий м'яч у ворота України, але через дві хвилини забив Чернявський і повернув нашій команді гандикап у чотири голи.
На 38-й хвилині українці забили удев'яте – Микола Микитюк вразив порожні ворота венесуельців, скориставшись передачею Абакшина.

Бразилія у чвертьфіналі обіграла Марокко – 3:1.

Україна розпочала плей-оф чемпіонату світу з перемоги

Як повідомлялося, збірна України з футзалу розпочала плей-оф чемпіонату світу з перемоги, перемігши Нідерланди.

На шостій хвилині першого тайму рахунок відкрила збірна України. Михайло Зварич забив м'яч у порожні ворота після передачі Даниїла Абакшина. Нідерландці зрівняли рахунок близько кінця першого тайму, але українці встигли вийти вперед ще двічі. Замінник Андрій Мельник оформив дубль і встановив остаточний рахунок 3:1.

Нагадаємо, що Україна вже перемогла команду Анголи з рахунком 7:2 та команду Афганістану з рахунком 4:1 на цьому чемпіонаті.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua