Україна між моджахедизацією та полонізацією.

Зображення про Україну і її залежність
Зображення про Україну і її залежність

Україна вибирає між "моджахедизацією" і "полонізацією"

Конфлікт в Україні подібний до початкової фази Третьої світової війни, так як обидві сторони мають свої коаліції. Україна без підтримки Заходу могла б вести партизанську війну, а Росія не змогла б проводити таку інтенсивну війну без союзників. Як сказано автором, "нас атакують не лише радянсько-російською зброєю, але й китайською електронікою, іранськими моджахедами, північнокорейськими снарядами і ракетами".

Українська влада зусиллями намагається отримати підтримку Заходу в цій війні. Це схоже на стратегію Черчіля, яка полягала в приверненні Америки на свій бік. Але, залучаючи союзників до війни, ми ризикуємо суперечити їх стратегічній логіці, що передбачає уникнення ядерного конфлікту за будь-яку ціну. Тому ми повинні будувати майбутню стратегію, розуміючи, що потрібно підтримувати Україну і не допускати її поразки, але не проводити пряму війну на її боці.

У нас є два варіанти: "моджахедизація" України або "полонізація". Перший варіант передбачає продовження війни для покарання Путіна, але це може призвести до руйнування країни і великої кількості жертв. Другий варіант - радикальна перебудова держави, що дозволить досягти миру і розвитку. Від цих аспектів залежить майбутнє України, а найкращим варіантом буде зміцнення країни шляхом реформ і розвитку.

Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua