Україна поділилась бойовим досвідом з НАТО.

Україна надала військовий досвід НАТО
Україна надала військовий досвід НАТО

Представник Командування Повітряних Сил розповів учасникам курсу у Греції про організацію стратегічних комунікацій під час війни. На заході обговорювалась підготовка пресофіцерів, проведення комунікаційних заходів, оповіщення населення та супровід журналістів на бойових ділянках.

«Цей курс був присвячений стратегічним комунікаціям. Я поділився з колегами інформацією про організацію комунікаційних заходів під час оборони Києва, роботи з журналістами та підготовку пресофіцерів. Також розповів про реалізацію різних проєктів, фільми та легенди, спродюсованих у межах діяльності комунікаційного відділу», - повідомив Євлаш.

Крім того, Євлаш презентував досвід роботи у Києві, зокрема, роботу Служби зв'язків з громадськістю та Управління комунікацій Повітряних сил. Він також зазначив, що європейські колеги багато вивчають український досвід в цій сфері.

«Європейці дуже цікавляться нашим досвідом. Вони бажають дізнатися, як організована комунікація та доступ до бойових позицій, як працюють журналісти, як надаються відповіді на інформаційні запити», - пояснив Євлаш.

Речник Повітряних сил також поділився прикладами успішної співпраці з провідними ЗМІ, такими як BBC, Washington Post та New York Times.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua