Українці у Польщі потрапили у серйозну ДТП: є загиблий та багато постраждалих.

Поранено в Українськім національному туристичному комплексі
Поранено в Українськім національному туристичному комплексі

У Польщі сталася аварія, в результаті якої загинув водій мікроавтобуса з громадянами України

У Польщі, біля Познані, 30 липня ввечері сталася аварія, внаслідок якої розбився мікроавтобус з громадянами України. Про це повідомляє польське видання Fakt.pl. За інформацією польських ЗМІ, причиною аварії стала недбалість водія, який врізався у задню частину вантажівки. Водій загинув, а шестеро пасажирів отримали травми, двоє із них у тяжкому стані.

У Польщі розбився мікроавтобус із українцями
"На місці працювало багато служб. Деякі постраждалі були затиснуті у розчавленому автомобілі, і щоб їх вивільнити, знадобилася допомога пожежників. Було залучено багато карет швидкої допомоги та приземлився рятувальний вертоліт", – пише видання.
У Польщі розбився мікроавтобус із українцями

Міністерство закордонних справ України прокоментувало цю ситуацію для телеканалу 24. Вони повідомили, що ДТП сталася 30 липня ввечері на автомагістралі А2 поблизу Познані, де тривають роботи з будівництва смуги. Мікроавтобус Fiat Ducato, зареєстрований в Україні, зіткнувся з задньою частиною вантажівки. У автобусі перебували 7 громадян України. Водій загинув на місці, а 6 пасажирів госпіталізовано з різними травмами, але їхній стан стабільний, повідомили у прес-службі МЗС.

У зв'язку з ДТП розпочато кримінальне провадження, яке перебуває під контролем Генерального консульства України у Вроцлаві.

Нагадаємо, що на Рівненщині сталася страшна ДТП, в якій зіткнулися автоцистерна та маршрутний мікроавтобус.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua