Українці зможуть отримати грошову допомогу для підготовки до холодів: кого торкнеться.

Українці отримуватимуть грошову допомогу
Українці отримуватимуть грошову допомогу

Грошова допомога для підготовки до холодів

Українці, проживаючі у Запорізькій, Харківській, Донецькій та Дніпропетровській областях, можуть отримати грошову допомогу на підготовку до холодів. Про це повідомляє благодійний фонд "Посмішка ЮА" на своїй сторінці в Facebook. Фонд співпрацює з Гуманітарним фондом для України (UHF) і надає фінансову підтримку для опалення переселенцям, які готуються до зими 2024-2025 років.

Цільова аудиторія програми – найбільш уразливі категорії переселенців.

Програма спрямована на полегшення фінансового тягаря, пов'язаного з опаленням, для переселенців у холодну пору року. Отримати допомогу можуть самотні голови домогосподарств, жінки, які керують сім'єю, люди з інвалідністю, люди похилого віку старше 60 років, сім'ї з трьома та більше дітьми шкільного віку, люди з хронічними чи тяжкими захворюваннями, а також домогосподарства, у яких один з членів сім'ї залишився без роботи з лютого 2022 року. Також допомогу можуть отримати сім'ї, які перебувають на обліку в центрі соціального забезпечення.

Внутрішньо переміщені особи, які бажають отримати фінансову підтримку для оплати теплопостачання, повинні подати заявку через Інтернет до 18 жовтня 2024 року.

Цей проект спрямований на полегшення життя найбільш незахищених груп переселенців у зимовий період.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua