Українська акторка вступила до лав ЗСУ.

Українська акторка в камуфляжі ЗСУ
Українська акторка в камуфляжі ЗСУ

Українська акторка Рита Бурковська повідомила, що приєдналася до Збройних сил України. Вона розповіла про це в своєму Instagram. За словами Бурковської, протягом усього періоду війни вона працювала з медіа. Але тепер вона вирішила взяти на себе більше відповідальності і вийшла захищати Україну на полі бою. Вже присягнула.

«Я присягнула. Таким чином, я приєдналася до ЗСУ. Ви знаєте, що я акторка. Останні 2,5 роки я працювала з медіа. Ми зробили багато корисних речей і важливих історій. Я багато навчилась від найкращих журналістів. Ці навички залишаться зі мною. Але прийшов час взяти на себе більшу відповідальність і я з радістю це роблю», – розповіла Бурковська.

Акторка впевнена, що прийняла правильне рішення. Вона також додала, що, звичайно, хотіла б продовжувати зніматися в кіно, відпочивати і займатися своїми справами, але зараз війна є пріоритетом.

«Не знаю, куди заведе мене моє рішення, але точно знаю, що в цей історичний час – це єдине правильне рішення і я рада, що нарешті його прийняла і маю честь служити серед кращих. Хочу зніматися в кіно, тусуватися, займатися своїми справами, але зараз це не актуально. Впевнена, що кіно відіграє важливу роль в моєму житті, так само як і люди, які мені близькі за цінностями, і історії, які нас торкнуть, а також інших», – додала артистка.

Рита Бурковська набула популярності після ролі в фільмі про війну "Бачення метелика". Фільм розповідає історію аеророзвідниці з позивним "Метелик". У 2023 році вона отримала нагороду Septimius Awards у категорії "Найкраща європейська акторка" за цю роль.

Раніше Остап Українець, український письменник, перекладач і засновник YouTube-каналу "Твоя Підпільна Гуманітарка", також приєднався до Збройних сил України.

Нагадаємо, що Сергій Сілаков, відомий як thekomakoma, також став військовослужбовцем української армії. Він опублікував відео, де з'явився у військовій формі та закликав своїх шанувальників пожертвувати на потреби його батальйону.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua