Українські арбітри судитимуть матч Ліги націй.

Українські арбітри на Лізі націй
Українські арбітри на Лізі націй

Українська суддівська бригада працюватиме на матчі Фарерські острови - Вірменія

На матчі Фарерські острови - Вірменія у груповому етапі Ліги націй, який відбудеться 10 жовтня, працюватиме українська суддівська бригада. 

Головним арбітром буде Олексій Деревінський. На лініях йому допомагатимуть Семен Шлончак та Віктор Матяш. Віталій Романов виконуватиме обов'язки четвертого арбітра. Микола Балакін та Денис Шурман будуть відповідати за роботу системи VAR.

Олексій Деревінський почав судити матчі команд української Першої ліги України з 2016 року і з 2020 року працює в Прем'єр-лізі України.

Варто відзначити, що збірну Вірменії тренує український фахівець Олександр Петраков. Вірмени мають одну перемогу над Латвією (4:1) та одну поразку від Північної Македонії (0:2) після двох турів.

Фарерські острови зіграли внічию з Північною Македонією (1:1) та поступилися латвійцям (0:1) у квартеті С4.

Нагадаємо, українська збірна почала новий сезон Ліги націй з домашньою поразкою від Албанії. Вона пропустила два голи у другому таймі і не змогла втримати переможний рахунок, який відкрив Юхим Конопля.

У другому матчі проти Чехії у виїзді, Україна зазнала поразки з рахунком 2:3, що стало другою поразкою у Лізі націй 2024/25.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua