Українські дрони налякали Путіна. У Сочі знесено головну будівлю резиденції диктатора – ЗМІ.

Українські дрони зображують зруйновану резиденцію Путіна
Українські дрони зображують зруйновану резиденцію Путіна

Головна будівля резиденції Володимира Путіна у Сочі, відома як "Бочаров ручей", була знесена на початку 2024 року. За даними видання "Проект", знесення розпочалося у лютому і завершилося у березні, а тепер там знаходиться котлован з будівельною технікою навколо.

Після початку знесення будівлі Путін провів офіційну зустріч з головою МАГАТЕ Рафаелем Гроссі.

Згідно з інформацією "Проекту", останній раз Путін відвідував Сочі сім місяців тому і переймається своєю безпекою з причини атак безпілотників на об'єкти в місті. Також чиновники перестали запрошувати його на зустрічі в Сочі.

У 2024 році Путін навіть не відвідав Сочі на день народження Аліни Кабаєвої у травні, що раніше було звичаєм для нього з 2012 року.

Страх безпілотників та зміна планів

У минулому році Путін провів надзвичайно мало часу у резиденції "Бочаров ручей" - всього вісім днів. Також з'явилися приватні літаки, які перевозять Путіна без розголошення місця розташування, через збільшення українських ударів безпілотників.

Двоє синів Путіна від Кабаєвої переміщуються на приватних літаках та яхтах, які йому належать. Вони живуть у президентських резиденціях і супроводжуються Федеральною службою охорони.

Заключні думки

Путін ніколи не публічно визнавав, що має дітей, але зазначав, що є діти, з якими спілкується. Він також заявив про міцну дружбу з Китаєм, яка досягається навіть на рівні його онуків, які вільно розмовляють китайською мовою.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua