Українські військові та родини загиблих воїнів отримали сертифікати на купівлю житла.

Сертифікат на житло для воїнів та родин загиблих
Сертифікат на житло для воїнів та родин загиблих

Президент вручив Героям України та полеглим воїнам сертифікати на отримання квартир

Президент України Володимир Зеленський вручив сертифікати героям України та родинам полеглих воїнів, які під час війни проти Росії посмертно отримали звання героя. Про це повідомили в Офісі Президента.

Кожен наш воїн повинен знати: "Я захищаю Україну, і Україна захищає мене". Це основний принцип, на якому має будуватися державна політика стосовно захисників. Кожен, хто захищає Україну, повинен мати достойне ставлення та забезпечення
, - зауважив президент.

Володимир Зеленський вручив сертифікати 25 воїнам та рідним полеглих військовослужбовців, які служили у різних військових підрозділах.

Така ініціатива була започаткована торік у грудні. Президент подякував всім українським захисникам і закликав пам'ятати про тих, хто віддав своє життя заради України.

Президент Володимир Зеленський підписав указ про надання житла героям України.

Статут звання героя України доповнено новим розділом, згідно з яким "особам, яким присвоєно звання героя України та нагородження орденом "Золота Зірка", може бути надана одноразова адресна допомога у вигляді житлового приміщення для постійного проживання, незалежно від наявності їх імен у списку громадян, що потребують поліпшення житлових умов".


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua