«Укрпошта» запустить новий мобільний застосунок: як зміниться функціонал.

Зображення мобільного застосунку Укрпошти
Зображення мобільного застосунку Укрпошти

«Укрпошта» впроваджує у листопаді новий мобільний застосунок з покращеним функціоналом. Про це повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський.

За допомогою нового застосунку відправник може відслідковувати посилку та переглядати інформацію про доставку. Якщо посилка доставляється до обіду, то гарантується доставка наступного дня в місто призначення. Якщо посилка доставляється ввечері, і є можливість її швидко доставити, то також гарантується доставка наступного дня», - пояснив Ігор Смілянський.

Застарілість поточного мобільного застосунку «Укрпошти» призвела до необхідності його модернізації, зокрема автоматизованого трекінгу посилок. Покращення включає автоматичне оновлення треку під час пересилання посилки. Одержувач отримуватиме push-повідомлення з інформацією про посилку.

У новому мобільному застосунку доступні такі функції, як перенаправлення посилок до іншого відділення та онлайн-оплата. Користувач може також бачити всі етапи доставки посилки», - додав Ігор Смілянський. Застосунок зараз проходить бета-тестування і в ньому беруть участь 22 тисячі співробітників.

Раніше «Укрпошта» прийняла рішення про збереження тарифів на доставку до кінця 2024 року. Протягом жовтня компанія повністю перейшла на автоматизоване сортування посилок, що сприяє скороченню термінів доставки.

Також варто зазначити, що з 1 жовтня «Укрпошта» внесла зміни до тарифів на доставку документів, посилок та вантажів. Компанія також змінила порядок продажу поштових марок. У свою чергу, «Нова пошта» підвищила тарифи на доставку посилок.

У сфері транспорту та пошти компанії отримали загальний дохід у розмірі 219,82 млрд гривень. Лідерами є «Укрзалізниця» та «Нова пошта».


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua