«Укрзалізниця» відновила роботу системи з продажу квитків.

Система продажу квитків Укрзалізниці відтепер активна
Система продажу квитків Укрзалізниці відтепер активна

«Укрзалізниця» призупинила продаж квитків, як в касах, так і онлайн. Про це повідомило Акціонерне товариство «Укрзалізниця» на своїй сторінці у Facebook.

Представники «Укрзалізниці» вибачилися за тимчасову недоступність систем продажу квитків (как в касах, так и онлайн) з 12:00 вівторка, 22 жовтня.

Роз'яснено, що така ситуація виникла з технічних причин.

«Ми змушені переналаштувати систему приміщень. Найкращі спеціалісти вже виконали всі необхідні маніпуляції, тому скоро все зараз працюватиме», - зазначили в «Укрзалізниці».

Курсування поїздів пройшло за розкладом, а повернення системи до роботи планувалося впродовж наступних 30 хвилин.

О 12:50 «Укрзалізниця» оголосила про відновлення роботи системи продажу квитків.

«Ми працюємо в штатному режимі. Поїзди рухаються за розкладом, квитки доступні для придбання в застосунку «Укрзалізниці», в чат-ботах, на сайті і в касах вокзалів», - зазначили в оголошенні.

Зазначається, що з середини грудня пасажирське сполучення між Варшавою і Равою-Руською буде забезпечуватися маневровим колії PKP Intercity. PKP Intercity планує запустити поїзд з чотирма вагонами з сидіннями першого і другого типу. Перевезення пасажирів здійснюватиметься поїздом Коломия - Рава-Руська.

Нагадаємо, що 21 жовтня Кабінет Міністрів призначив Олександра Перцовського на посаду голови правління «Укрзалізниці» на три роки. Про це повідомив сам «Укрзалізниця». Євген Лященко, який з березня 2023 року займав посаду голови правління, продовжить працювати як член правління до завершення контракту з компанією. Крім того, Володимира Крота, Ореста Логунова і Антона Мішина звільнено з посад членів правління «Укрзалізниці».


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua