Укрзалізниця запускає безкоштовний Wi-Fi у швидкісних поїздах: як підключити.

Безкоштовний Wi-Fi у швидкісних поїздах
Безкоштовний Wi-Fi у швидкісних поїздах

Укрзалізниця анонсувала безкоштовний Wi-Fi у швидкісних поїздах

Компанія "Укрзалізниця" планує запровадити безкоштовний Wi-Fi у швидкісних поїздах категорій Інтерсіті та Інтерсіті+. Це нововведення призначене для забезпечення комфорту пасажирів та задоволення їхніх потреб у доступі до Інтернету під час поїздок.

Прес-служба компанії повідомила про це.

Поки що, вже 16 різних моделей поїздів обладнані системами доступу до Інтернету. Серед них 10 поїздів виробництва Hyundai, 2 потяги Skoda, 2 поїзди Тарпан та 2 поїзди з вагонами МПЛТ.

Скорость интернета

За словами представників "Укрзалізниці", всі пасажири швидкісних поїздів зможуть користуватися безкоштовним Wi-Fi. На першому етапі компанія забезпечує безкоштовний доступ до 1 ГБ трафіку зі швидкістю 10 Мбіт/с.

Для підключення до Wi-Fi у цих поїздах потрібно:

  • Увімкнути Wi-Fi на пристрої та вибрати мережу з назвою WiFi test.
  • Після підключення до мережі відкриється сторінка бортового порталу portal.uz.com.ua з основною інформацією про поїздку, електронним меню та можливістю залишити відгук.
  • Використовувати безкоштовний 1 ГБ трафіку зі швидкістю 10 Мбіт/с.

Hyundai Інтерсіті+

Наразі проект проходить тестування. У цей період доступ до Wi-Fi залишається безкоштовним для всіх пасажирів. Це дозволить компанії отримати необхідні дані про роботу системи, оцінити навантаження на мережу та отримати відгуки користувачів.

Нагадуємо, що Укрзалізниця припинила продаж квитків на маршрути зі Львова до Варшави.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua