Укрзалізниця змінила графік руху низки поїздів у напрямку Польщі: причина.

Новий графік руху поїздів до Польщі
Новий графік руху поїздів до Польщі

Укрзалізниця змінює графік руху поїздів через ремонтні роботи на станції Хелм

Укрзалізниця оголосила про зміни в графіку руху деяких поїздів через ремонтні роботи, що проводяться на станції Хелм у Польщі. Зміни стосуються пересадкових поїздів, які прямують на маршрутах Київ-Хелм, Харків-Хелм-Харків та Хелм-Дніпро. Ремонтні роботи будуть тривати до 30 вересня.

"Для ремонту інфраструктури польським колегам потрібен додатковий місяць, тому ми змушені зберігти тимчасове обмеження деяких поїздів до станції Дорохуськ до 30 вересня", - повідомили у прес-службі "Укрзалізниці".

Пересадка на польські поїзди до та з Варшави здійснюватиметься на станції Дорохуськ.

Пасажири, які користуються цими поїздами, будуть проходити прикордонно-митний контроль прямо у вагонах "Укрзалізниці". Розклад пересадки виглядатиме наступним чином:

  • Поїзд №93/23 Харків/Київ-Дорохуськ прибуде на станцію о 06:45, де пасажири пройдуть контроль до 07:55. Пересадковий поїзд до Варшави (TLK 21112) відправиться о 08:03.
  • Поїзд №120/94 Дорохуськ-Дніпро/Харків буде доступний для посадки на станції Дорохуськ до 11:00, контрольні операції розпочнуться після цього. Пасажири, що їдуть з Варшави (IC 12100), мають прибути на станцію о 09:59.

В "Укрзалізниці" пояснили, що пересадка на станції Дорохуськ є тимчасовим заходом, і після закінчення ремонтних робіт маршрути поїздів будуть відновлені через станцію Хелм. Але наразі пасажири зможуть пересісти з одного поїзда на інший, але не зможуть вийти зі станції і скористатися іншим видом транспорту. Ці обмеження будуть діяти до повного відновлення руху на станції Хелм.

Нагадаємо, раніше "Укрзалізниця" посилила контроль за продажем квитків до Польщі, Молдови та Австрії.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua