Уночі в Курську пролунав потужний вибух.

УКРАЇНА: Потужний вибух в Курську
УКРАЇНА: Потужний вибух в Курську

Уночі 30 липня у місті Курськ стався вибух, який спричинив повітряну тривогу в області. Про це повідомляють російські ЗМІ та тимчасовий виконувач обов'язків губернатора Курської області Олексій Смирнов.

Близько 4 години ранку над Курськом було почути вибух і бачити яскравий спалах на небі. Внаслідок гучного звуку, сигналізація автомобілів на стоянках почала працювати у деяких районах.

За три хвилини після вибуху, о 4:03 годині, Смирнов повідомив про небезпеку ракет у Курській області та закликав мешканців залишатися в приміщеннях без вікон та уникати виходу на вулицю.

Зранку тимчасовий виконувач обов'язків губернатора Курської області повідомив, що було знищено чотири ракети в небі над Жовтневим і Курчатовським районами області. 

Нагадаємо, Сили оборони України нанесли удар по важливим об'єктам ворога на території РФ. Зокрема, були пошкоджені тягові електропідстанції в Курській області.

Як повідомлялося, у ніч з 28 на 29 липня, Курська область Росії була атакована безпілотними апаратами, що призвело до вибухів та пожеж у декількох районах. За інформацією губернатора Олексія Смирнова та російських ЗМІ, один з об'єктів, що загорівся, була нафтобаза в селі Польова. Місцеві мешканці повідомили про декілька потужних вибухів та характерний звук проліту безпілотників.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua