«Усе геніальне від лінощів». Спізасновник Монобанку розказав про себе та виховання дітей.

Фото спізасновника Монобанку розмовляючого з дітьми
Фото спізасновника Монобанку розмовляючого з дітьми

Олег Гороховський: "Лінь є поштовхом у роботі"

Співзасновник компанії Fintech Band та онлайн-банку Monobank Олег Гороховський заявив, що він сам є ліновидою людиною і ця якість його надихає до роботи. Про це Гороховський розповів в інтерв'ю Раміни Ескахзай.

«Лінь – це дуже цікава риса, усі геніальні ідеї виникають з-за лінощів. Коли тобі не хочеться робити щось, ти шукаєш спосіб, як уникнути цього або зробити це легше: це є поштовхом. Коли я кажу, що людина ліновидна, це не означає, що вона погана, це комплімент. Тому що, коли ми не хочемо робити щось, ми маємо зрозуміти, чому, навіщо це робимо та чи можна не робити цього», – розповів співзасновник Monobank.

Олег Гороховський також зазначив, що він не має достатньо терпіння та вміння повторювати одне й те ж багато разів у вихованні дітей: «Батьки повинні бути хорошими наставниками для дітей. Я з задоволенням можу пояснити один раз, з меншим задоволенням – два, але не більше трьох».

Співзасновник Monobank додав, що у нього є специфічна філософія, яка полягає в тому, що він робить тільки те, що йому подобається. Тому Гороховському легше покластися на інших щодо деяких обов'язків, пов'язаних з дітьми.

«Все, що можна делегувати, якщо треба навчити дитину чогось, то краще заплатити професіоналу, який зробить цю роботу краще за тебе. Я намагаюсь відкупитись, це зручно для мене, тому я це роблю. У мене є така філософія, яка базується на тому, що я роблю тільки те, що мені подобається і приносить мені задоволення, це моє життя. Це може бути скверно, але виправдовує мою лінь», – підкреслив співзасновник Monobank.

Раніше Олег Гороховський поділився історією про те, як він змінив прописку з Дніпровської на Миколаївську через сплату податків.

Також під час третього саміту Кримської платформи Олег Гороховський заявив, що перше фізичне відділення банку відкриють у Криму, який був окупований. 


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua