Успіння Пресвятої Богородиці 2024: привітання у прозі, віршах та яскравих листівках.

Успіння Пресвятої Богородиці 2024
Успіння Пресвятої Богородиці 2024

З 1 вересня 2023 року Православна церква України (ПЦУ) та Українська греко-католицька церква (УГКЦ) перейшли на новоюліанський церковний календар, і тепер всі неперехідні свята із фіксованою датою відзначаються на 13 днів раніше. Тому у 2024 році парафіяни цих церков святкують Успіння Пресвятої Богородиці 15 серпня.

У Першу Пречисту – одне з дванадцяти (двунадесятих) головних церковних свят – віруючі згадують про кінець земного життя Діви Марії та її тілесне Вознесіння на небеса, вічне возз'єднання з сином Спасителем.

«Главком» підготував добірку побажань, які допоможуть вам привітати рідних й близьких та передати світлі емоції, слова турботи і любові.

Привітання з Успінням Пресвятої Богородиці 2024 у прозі

Вітаю з Успінням Пресвятої Богородиці! Нехай Свята Богородиця завжди відповідає на наші молитви, нехай захистить Україну і дасть нам сил вистояти у війні, а наше життя наповнить радістю і любов'ю!

Зі Святим святом! Нехай ангели бережуть від напастей, а добре слово завжди підбадьорить і дасть сили для подальшого шляху. Здоров'я сім'ї та процвітання, щоб жодні напасті не припали на їх долю.

Душевно вітаю вас зі святом Успіння Пречистої Богоматері! Молитовно прошу для вас Божої допомоги у вашій земній юдолі, духовного і тілесного здоров'я, сили, надії та терпіння. Хай береже вас Небесна Заступниця від скорботи, зневіри та смутку. Нехай радість від сьогоднішнього великого свята продовжить жити у вашому серці довгі роки, вселяючи в душу безкорисливу любов до ближніх і впевненість у завтрашньому дні.

В Успіння Пресвятої Богородиці вітаю всіх вірян зі святом і бажаю всім нам терпимості, мудрості, зосередженості, толерантності, поваги один до одного, сумлінності та ощадливості!

Привітання з Першою Пречистою у віршах

Свята Богородице,Про тебе не забуваємо,Молимося і вихваляємо,У храмі часто згадуємо.

Свята Богородице,Про заступництво лише благаємо,І на силу твою уповаємо,Христом Богом закликаємо.

Свята Богородице,Всім добра, любові бажаємо,Ти допоможеш, точно знаємо,Дива щастя очікуємо.

Богородице святая,Всіх від горя захистиЗахисти і благословляй нас,І всі помилки прости.В цей чудовий день УспінняХочу я вам побажатиВіри, щастя і прощенняІ сім'ю оберігати!

Матері просять сьогодні за дітей,Діти моляться за матерів,Тебе благають по всьому білому світі,Молитви несуть всі у святий храм.Свято Успіння Пресвятої Богородиці,Ісуса Христа свята породілле,Діво, спаси нас і сохрани,Від зла і нечисті життя збережи!

Пресвята наша БогородицяДивиться лагідно з небес.Вам пошле своє благословенняІ подарує казкових чудес.

І нині, в день її Успіння,Від душі хочу вам побажати,Щоб душа ваша залишилася світлою,І ви могли благі справи робити!

Ще сміється серпень золотий,Але осені гінці вже йдуть.Успіння Богородиці святої,Дзвони на дзвіниці несуть.

Нехай Матір Божа вас від бід оберігає,Живіть у мирі з Богом і людьми,Нехай ангел вас крилами осінить,І довгими нехай будуть ваші дні!

Богородицю Марію молитвою проси,Не обманюй, не гнівайся, не гріши,Все буде добре, коли поруч Бог,Хай Він тебе оберігає на життя дорозі!

Дзвін УспінняЗазиває до церкви нас,Отримуємо благословення,На душі світло зараз.Зі святом рідних привітаємо,Бажаємо миру і добра,Нехай буде більше в кожномуЛюбові, милосердя і тепла!

Привітання на Успіння Пресвятої Богородиці у яскравих листівках


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua