В Одесі на будівництві чоловік упав з висоти 21-го поверху.

Чоловік падає з висоти будівлі
Чоловік падає з висоти будівлі

У недобудованому будинку у Одесі чоловік впав з 21-го поверху і загинув. Поліція розслідує цей випадок і встановлює особу загиблого та обставини події. Тіло буде направлено на експертизу, повідомляє ГУНП в Одеській області.

Інцидент стався 1 серпня, а чоловік помер від отриманих травм.

На місці події працює слідчо-оперативна група Одеського районного управління поліції №1. Зараз встановлюється особа загиблого, а його тіло буде направлено на судово-медичну експертизу, щоб встановити причину смерті.

Після розкриття всіх обставин події буде надана правова кваліфікація.

Нагадаємо, в Києві чоловік впав з 19-го поверху у шахту повітряпроводу на 18-му поверсі і помер на місці. Цей інцидент стався на будівництві по провулку Балтійському в Оболонському районі Києва. Після розслідування двом посадовцям повідомлено про підозру: заступнику директора товариства та виконробу. Згідно з їх посадовими обов'язками вони несуть безпосередню відповідальність за дотримання на підприємстві вимог охорони праці. Інцидент кваліфікується як "порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою на підприємстві, особою яка зобов'язана їх дотримуватись, що призвели до загибелі людини" (ч. 2 ст. 272 КК України).

Також на будівництві житлового комплексу в Києві загинув 20-річний хлопець.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua