Вибір між Трампом і Гарріс: "американська вісь" розділилася - ЗМІ.

Вибір між Трампом і Гарріс: американська вісь розділилася
Вибір між Трампом і Гарріс: американська вісь розділилася

Росія та Іран - партнери війни проти України та на Близькому Сході

Сьогодні стає очевидною нова динаміка в боротьбі проти США: Китай, Росія та Іран наближаються на декількох фронтах, але в партійній політиці вони розходяться. Китай, Росія та Іран поширюють дезінформацію для підриву легітимності американських виборів. Створення оманливого контенту за допомогою штучного інтелекту - це спільна тактика цих країн. Однак, Китай не підтримує жодного кандидата, тоді як Росія та Іран ставлять на різних претендентів для впливу на вибори США.

Росія вважається найбільш агресивною зовнішньою загрозою для виборів 2024 року, Іран посідає друге місце. Іранські хакери викрали дані з штабу Трампа і передали їх ЗМІ та Демократичній партії. Зараз американська розвідка підтверджує, що Росія робить все можливе для завдання шкоди Демократичній партії, зокрема кандидату в президенти Камалі Гарріс. Росія вже втручалася у вибори 2016 та 2020 року.

Китай, Росія та Іран мають спільну мету - послабити США, і це їхнє зближення. Але у них є власні цілі і інтереси, які можуть вести їх у різних напрямках. Відносини США з цими країнами впливатимуть на майбутнє геополітичне упорядкування світу.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua