Вибухи у Києві та пожежа на мосту в Курську: головне за ніч .

Вибухи в Києві та пожежа на мосту в Курську
Вибухи в Києві та пожежа на мосту в Курську

В Києві оголошено повітряну тривогу через пожежу на понтонному мосту в Курській області. Також в Хмельницькій області почулися вибухи. "Главком" зібрав головні новини ночі проти 20 серпня, щоб ви були в курсі подій.

На понтонному мосту в Курській області сталася пожежа

Олівер Александр, OSINT-аналітик, повідомив про пожежу на одній з понтонних переправ через річку Сейм в Курській області. Ці переправи були побудовані російськими військами після того, як українські сили атакували мости в цьому районі. За даними аналітика, пожежа спалахнула на переправі, що знаходиться на схід від села Зване.

ЦАХАЛ атакує склади зброї Хезболли в Лівані

Ізраїльські військові сили (ЦАХАЛ) здійснили наступ на об'єкти Хезболи в Лівані з метою знищення складів зброї, що належать цій терористичній організації. Про це повідомляють ізраїльські ЗМІ. Згідно з джерелами, удар був нанесений по кільком ключовим складам на півдні Лівану, де зберігалася зброя та боєприпаси Хезболи.

У Хмельницькій області почулися вибухи

О 2:02 в Хмельницькій області відбулися вибухи. За повідомленнями Суспільного та Повітряних сил ЗСУ, до регіону прилетіли ворожі безпілотники.

"На Хмельниччині (у Хмельницькій області - ред.) почулися вибухи, повідомляють наші кореспонденти", - йдеться у повідомленні Суспільного о 02:01.

Близько півночі Повітряні сили попереджали про ворожі безпілотники на межі Вінницької та Хмельницької областей. Згодом, близько 2 годин ночі, в Хмельницькій області пролунали вибухи.

Лавров висловлює незгоду з мирними переговорами

Путін відмовляється від мирних переговорів через ситуацію в Курській області. Російський лідер Володимир Путін виключає можливість мирних переговорів з Україною, посилаючись на те, що війна, розпочата ним проти України, нещодавно поширилася на територію Росії. Про це заявив помічник Путіна Юрій Ушаков, якого цитують AFP та російські ЗМІ.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua