Вибухи у Сумах та атака дронів на Бєлгородщину: головне за ніч.

Вибухи у Сумах та атака дронів на Бєлгородщину
Вибухи у Сумах та атака дронів на Бєлгородщину

У місті Суми сталися вибухи, причини яких поки що невідомі. Офіційні заяви від влади ще не надходили. Однак, Повітряні сили ЗСУ попереджають про збільшену активність ворожої авіації та загрозу використання авіаційних засобів ураження у зоні, що прилягає до фронту.

Президент США Джо Байден висловив своє занепокоєння щодо можливості насильного передачі влади в разі поразки Дональда Трампа на президентських виборах 2024 року. Він вважає, що такий сценарій є досить ймовірним і готовий до цього.

Речниця Білого дому Карін Жан Пʼєр підтвердила, що США не мали жодної інформації про операцію, що сталася в Курській області, але планують звернутися до України для отримання деталей. Адміністрація США намірена розслідувати цей прорив, його мету та характер.

Губернатор Бєлгородської області російської Федерації В'ячеслав Гладков повідомив, що була здійснена масована атака безпілотниками з боку українських сил, в результаті якої двоє людей отримали поранення. Також було зафіксовано почуття вибухів на території Росії.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua