Відключення світла: lifecell підказав, як підключити SMS-повідомлення від YASNO.

Оновлення налаштувань SMS від YASNO
Оновлення налаштувань SMS від YASNO

Мобільна компанія lifecell розповіла, як підключити SMS-повідомлення від YASNO про стабілізаційні або екстрені знеструмлення електроенергії, повідомляє прес-служба компанії.

Знову в Україні почалися відключення електроенергії і багатьом українцям доводиться планувати свій робочий день. Щоб допомогти в цьому, можна підключити SMS-повідомлення від YASNO про стабілізаційні або екстрені знеструмлення.

"Бути вдома або йти працювати в кафе? Розігрівати їжу зараз можна ще почекати? Ми знаємо, як можна заглянути в майбутнє, а тепер знатимете і ви! Підключайте SMS-повідомлення від YASNO про стабілізаційні та/або екстрені знеструмлення", - йдеться в повідомленні.

lifecell

Для підключення треба:

  • Набрати *277# і дотримуватися інструкцій.

Підключення без додаткової плати доступно для всіх абонентів lifecell.

Зверніть увагу, що повідомлення працюють у Києві, і після активації ви будете отримувати SMS за 15 хвилин до початку стабілізаційних відключень - це часовий проміжок, коли можливо відключення електроенергії.

"Джерелом даних для відправки SMS-повідомлень є графіки відключення компанії YASNO. lifecell не несе відповідальності за відповідність фактичного відключення електроенергії даним із графіків відключень", - наголосили у компанії.

Київстар оголосив про закриття своєї популярної послуги.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua