Відомий український дизайнер розповів про стосунки з чоловіком.

Відомий український дизайнер з чоловіком
Відомий український дизайнер з чоловіком

Український дизайнер та режисер Олексій Залевський вперше за довгий час поділився інформацією про своє особисте життя. В одному інтерв'ю він розповів про свої стосунки з чоловіком, які тривали приблизно рік, але закінчилися через зраду.

«Ми настільки кохали одне одного, що ніколи не мали сексу. Це було особливе кохання. Він покинув мене і поїхав. Він зрадив мене з жінкою. Вона його заразила якимось венеричним захворюванням ще до цього. Я робив йому ін'єкції, а він продовжував кохати», – розповів Залевський.

Також дизайнер розповів, що останній раз закохався багато років тому і наразі є вільним. Він не боїться самотності і ще не знайшов людину, з якою хотів би провести решту свого життя.

Інформація про Олексія Залевського

Олексій Залевський був відомим дизайнером, художником по костюмах, а також режисером і ведучим шоу. Його творчість була представлена на українських розіграшах, а його покази вважалися сміливими та авангардними.

У 2011 році Залевський був режисером шоу «Зірка+Зірка 2», а після завершення проекту співачка Оля Полякова припинила співпрацю з дизайнером. Залевський активно брав участь в Українському тижні моди, але пізніше його виключили з програми заходу.

Для заробітку на життя він створював масовий одяг та виконував індивідуальні замовлення. Останнім часом його фінансове становище погіршилося через коронавірус і війну. Залевський також зізнався, що він серйозно хворий, безробітний і живе на малу пенсію.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua