Військові ігри Пекіна: Тайвань оцінив стратегічні наміри Китаю.

Бойові тренування у Пекіні: Тайвань оцінює китайські стратегічні плани
Бойові тренування у Пекіні: Тайвань оцінює китайські стратегічні плани

Високопоставлений представник служби безпеки Тайваню заявив, що Китай нарощує свої військові навчання, які можуть перетворитися на повномасштабний напад. За останні п'ять років Тайвань стикався з щоденною військовою активністю Китаю, включаючи масштабні навчання та патрулювання біля острова.

Тайвань повідомив, що було зафіксовано рекордну кількість китайських літаків та військово-морських кораблів, які наблизилися до острова. Представник служби безпеки Тайваню стверджує, що ці навчання виявляють більшу загрозу, ніж будь-які попередні. Крім того, Китай запустив дві ракети під час навчань.

Тайванські військові попередньо виявили навчання Китаю та розмістили активи в стратегічних точках. Міністерство оборони Тайваню заявило про провокаційні "спільні патрулі бойової готовності", які Китай проводить навколо острова. Міністр оборони Тайваню попереджає, що Китай може провести наступні навчання в будь-який момент.

Тайванські військові включили план заходів у військові навчання Han Kuang, щоб бути готовими до реального наступу від Китаю.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua