Виконавець головної ролі у фільмі, який переміг на європейському фестивалі, розказав як став актором без профільної освіти.

Виконавець головної ролі у фільмі
Виконавець головної ролі у фільмі

Володимир Кравчук, актор українського фільму "Ти – космос", який нині боронить Україну на фронті, розповів в інтерв'ю "Главкому", що почав грати на сцені без профільної освіти.

Кравчук визнав, що не має профільної акторської освіти, але досвід отримує від своїх колег по сцені.

У мене немає профільної акторської освіти. Увесь свій досвід я отримував від колег по сцені. Починаючи з Доричевського Олексія в "Дикому Театрі". Мав можливість також попрацювати з Олександром Яремою в тому ж Дикому Театрі. З Андрієм Ісаєнком у Театрі драми і комедії на лівому березі Дніпра. Завдячую також Дмитру Олійнику (Театр драми і комедії на лівому березі Дніпра). Назву також Віталія Салія. Усі ці люди мені підказували. Допомагали моїй акторській грі прогресувати

Володимир Кравчук народився у Камʼянці-Подільському на Хмельниччині. Він працював актором у студії "Мамахохотала", а з 2019 року виступав у театрі драми й комедії на Лівому березі Києва. Крім того, він зіграв головні ролі у фільмах "Сусідка" та "Бурштинові копи".

Спочатку актор записався до тероборони, а тепер 40-річний Володимир захищає Батьківщину на фронті.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua