Виправлення даних про військову службу: з'явилося оновлення в застосунку «Армія+».

Оновлення в застосунку «Армія+», де з'явилася інформація про військову службу
Оновлення в застосунку «Армія+», де з'явилася інформація про військову службу

Міністерство оборони України повідомило, що в додатку "Армія+" з'явилося оновлення, яке дозволяє користувачам виправити дані про свою службу. Ця нова функція стала доступною для власників додатку, які часто стикалися з проблемою, коли інформація про їхню службу не відображалася у застосунку. Проблема виникала через те, що дані про статус служби громадян ще не були оцифровані операторами ТЦК та СП. Для виправлення цих даних користувачам раніше доводилося використовувати інший додаток "Резерв+" і надсилати запит через нього.

Заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко зазначила, що тепер розроблено функціонал, який дозволяє оновити дані про свою службу в додатку "Армія+" всього за кілька кліків. Користувачі отримують номер заявки, за яким можна відстежувати статус запиту.

Як оновити статус в додатку "Армія+":

  1. Завантажте або оновіть додаток та авторизуйтеся в ньому;
  2. Якщо відсутня інформація в реєстрі, з'явиться повідомлення "Ми не знайшли даних про вашу службу". Натисніть "Я точно чинний військовий";
  3. Заповніть форму з необхідними даними та надішліть запит;
  4. Отримайте номер заявки і очікуйте сповіщення про результат.

Президент Володимир Зеленський офіційно оголосив про запуск додатку "Армія+" для українських військовослужбовців. Він також зазначив, що буде створена "армія ІТ" та проведені опитування, які допоможуть з'ясувати реальну ситуацію з забезпеченням українських підрозділів. Застосунок "Армія+" має на меті звільнити військових від непотрібної паперової роботи та заповнення документів.

Крім того, додаток "Армія+" також надає можливість створити рапорт. Користувачі можуть скласти, підписати, відправити та відстежити електронний рапорт. Міністерство оборони навіть опублікувало відео, яке пояснює, як це зробити крок за кроком.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua