Влада Курська переплутала і розмістила рекламу із зображенням українського солдата.

Український солдат у зображенні
Український солдат у зображенні

Реклама контрактної служби з українським бійцем на руках з дитиною з'явилася у Курську

У місті Курськ, Росія, з'явився рекламний банер контрактної служби, на якому зображений український боєць, який тримає дитину на руках. Банер називається "За наших". Мер міста висловив своє невдоволення відповідальній особі за "госячий недолік" у створенні та розміщенні реклами, про це повідомляє Telegram-канал Astra.

Мер Курська не задоволенний головою комітету архітектури через рекламу з українським бійцем

Мер Курська Ігор Куцак підтвердив інформацію про рекламу з українським бійцем і висловив своє незадоволення голові комітету архітектури та містобудування через "госячий недолік у виготовленні та розміщенні військово-патріотичного банеру".

Фото було зроблене під час евакуації мешканців міста Ірпінь після обстрілу Романівського мосту на початку російської агресії проти України.

За даними журналу Foreign Affairs, завдяки успіхам українських військ у Курській області, українська армія зможе зупинити російську агресію на Донбасі і захистити захоплену російську територію "зі стійким військовим зобов'язанням".

Прогрес на Курській області

Раніше головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський повідомив, що українські війська просунулися на 2 кілометри та контролюють 5 квадратних кілометрів території в Курській області. Ситуація на інших напрямах залишається складною, але під контролем.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua