Ворог атакував Хмельниччину дронами: які наслідки.

Атака дронів на Хмельниччину: наслідки
Атака дронів на Хмельниччину: наслідки

Ударні дрони атакували Хмельниччину

Вночі 13 вересня російські загарбники влаштували атаку на Хмельниччину за допомогою ударних дронів. Два ворожі безпілотники були збиті над регіоном, що призвело до того, що ніхто не постраждав. Про це інформував Сергій Тюрін, голова Хмельницької обласної військової адміністрації.

«Під час сигналу «Повітряна тривога» два ворожі безпілотники типу Shahed були збиті. Зараз немає жодної інформації про те, що хтось постраждав, загинув або майно було пошкоджено», - заявив голова області.

Треба згадати, що вночі на 12 вересня також були атакувані дронами Хмельниччина. В цей раз наші сили знищили 10 ворожих безпілотників моделі Shahed. Хочу відзначити, що ми отримали успішний результат без постраждалих, але на одному зі складів меблевої продукції виникла пожежа

Треба відзначити, що вночі на 12 вересня російський ударний дрон летів недалеко від Хмельницької атомної електростанції.

Як повідомлялося раніше, о 02:51 в Одесі були почуті звуки вибухів. Одеський губернатор попередив про атаку безпілотниками заздалегідь, надавши допомогу.


Читайте також

Отримай доступ в канал свіжих новин 112.ua